Kremasta piletina
Darinka Aleksić
Kremasta piletina je zaista kremasta. Pavlaka i piletina su gotovo uvek dobitna kombinacija
Vreme Pripreme 10 minuta minuta
Vreme Spremanja 20 minuta minuta
- 1 kockica Maslac
- 500 gr Belo pileće meso
- 200 gr Šampinjoni
- 1 kesica Krem supa od pečuraka
- 250 ml Pavlaka za kuvanje
- 100 gr Mocarela
- 100 gr Kačkavalj
Iseckanu piletinu prodinstati na maslacu.
Iseckati šampinjone pa dodati u piletinu i poklopiti.
Kada šampinjoni puste vodu ubaciti kesicu supice, promešati pa presuti u đuveč.
Ubaciti pavlaku za kuvanje dodati kačkavalj pa peći na 180c u već zagrejanoj rerni 15-20min da se zapeče.
Keyword belo meso, kremasta piletina, pileće meso, šampinjoni