Pretraga
Žena škorpija u ljubavi

Žena škorpija u ljubavi – Kako se slaze sa drugim horoskopskim znakovima

Većina žena škorpija koje poznajem, ne čita horoskop. Kažu da retko kad pročitaju nešto lepo o sebi, ili se iznenade kada se to desi. Kada su u pitanju karakteristike horoskopskih znakova, glavni sinonimi za škropiju su osvetoljubivost, ljubomora, posesivnost, što niko ne voli.

Krenite da čitate dnevni horoskop za početak, ili se bazirajte na segmente u kojima je škorpija opisana u pozitivnom svetlu, a to su sigurno osobine žena škorpija u ljubavi. Hajde da razbijemo mit ozloglašene škorpije!

Hajde da vidimo i kakva je to žena Škorpija u ljubavi i kako se slaže sa ostalim horoskopskim znacima:

Žena škorpija – glavne osobine

Žena škorpija - glavne osobine

Datumi u znaku Škorpije: 23. oktobar – 21. novembar

Horoskopski znaci po datumima mogu varirati u različitim kalkulatorima. Ako ste rođeni na granični datum proverite svoj horoskop prema vremenu i mestu rođenja.

Najbolji kvaliteti: snalažljivost, lojalnost, hrabrost, odlučnost, strastvenost

Loše strane: temperament, lukavstvo, samovolja, problematičnost, zavist, ogorčenost, a pored već gore navedenih osvetoljubivost, ljubomora, posesivnost, škorpije umeju biti beskompromisne i znaju da zloupotrebe svoju strastvenost.

Ali ne brinite drage škorpije, čvrsto verujem u ovaj citat čuvenog Sirijusa Bleka (fanovi Hari Potera će znati o čemu pričam):

“We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on.”

Što znači da svi mi imamo dobre i loše strane, ono što je važno je kojim stranama odlučimo da delamo.

Žena škorpija – karakteristike sunca u škorpiji

Žena škorpija - karakteristike sunca u škorpiji

 

Vaše sunce u Škorpiji znači da je vaša vitalna energija duboko misteriozna i intenzivna. Posedujete neverovatnu količinu emocionalne dubine i ne plašite se da uronite u dubine sopstvene psihe kako biste bolje razumeli sebe. Veoma ste pronicljivi i imate sposobnost da otkrijete skrivene istine. Vaša intuicija je neverovatno jaka i imate sposobnost da osetite stvari koje drugi možda ne primećuju.

Žena škorpija ma strastveno držanje kada su u pitanju srčane stvari. Posedujete određeni magnetizam koji privlači druge k vama. Šarm i senzualnost su prirodni za vas i duboko cenite sve lepe stvari. Tražite duboke emocionalne veze u svojim vezama i više ste zainteresovani da doživite pravu i transformativnu ljubav umesto da se prepuštate površnim ili prolaznim romansama.

Međutim, važno je biti svestan potencijalnih izazova s kojima se žena škorpija suočava. Ponekad vaša intenzivna strast i želja za emocionalnom dubinom mogu dovesti do posesivnosti ili ljubomore u vašim vezama.

Ključno je pronaći ravnotežu između davanja prostora svom partneru i održavanja vaše jake emocionalne veze. Pored toga, žena škorpija preterano drži do svoje privatnosti što ponekad može stvoriti nesporazume u vašim odnosima. Otvorena i iskrena komunikacija biće ključna za izbegavanje ovih zamki.

Žena škorpija u ljubavi – Venera u škorpiji

Kada je u pitanju ljubavni horoskop, škorpija je apsolvirala duboke ljubavne priče. Prva stvar koju treba znati o zaljubljenoj Škorpiji je da se to NE odnosi na osobu u znaku sunca. Samo neko sa planetom Venerom u Škorpiji biće „zaljubljena Škorpija“. Ovde izračunajte u kom znaku je vaša Venera.

Venera u Škorpiji je intenzivna, odana, strastvena, duboka, fokusirana, privatna, mračna i opsesivna. Oni doživljavaju ekstremna, iscrpljujuća osećanja u ljubavi. Žene sa Venerom u Škorpiji vole tako duboko i tako intenzivno da im je teško da pronađu partnera čija ljubav odgovara njihovom nivou dubine.

Samo još jedna Venera u Škorpiji može da odgovara njihovom nivou intenziteta. Ovi ljubavnici čeznu za vezom „srodne duše“, beskonačnim spojem duša poput onog Romea i Julije ili Heloize i Abelara.

Možda ne znate kada se sviđate Veneri u Škorpiji jer to kriju dok im ne padnete pred noge. Žena sa Venerom u Škorpiji osvaja vašu ljubav udvaranjem. One vas mame svojim misterioznim magnetizmom. Objekat njihove naklonosti, neće znati kako i zašto, ali ne može da ne padne pod njihovu čaroliju. Kako to rade?

Veoma su odane i strastvene. Škorpionova strast nije „upadljiva“ kao kod vatrenih znaka. Strast Škorpije je tihi, duboki izvor beskrajne posvećenosti i lojalnosti. Ako zaradite njihovo poverenje, sposobni su za duboku nežnost i otvorenu intimnost.

Oni mogu čekati ceo život na onoga koga žele. Ženu sa Venerom u Škorpiji ne privlače flert ili slučajne veze. Ovo čini Veneru u Škorpiji verovatno najvernijim znakom. Žele da vole samo jednu osobu ceo život.

Žena sa Venerom u Škorpiji je veoma seksi, ne nužno i lepa. Ona je tajanstvena. Možda će više voleti da se obuče u crno. Ona otkriva samo ono što je nameravala da otkrije. I muškarci i žene padaju pod njenu čaroliju kada uđe u prostoriju. Jesam li rekla da je seksi?

Neke poznate žene sa Venerom u Škorpiji su Šeron Ozborn, Demi Mur, Vinona Rajder, En Hatavej i Ališa Silverston.

Kako voleti ženu sa Venerom u Škorpiji

Kako voleti ženu sa Venerom u Škorpiji

Izuzetno je teško učiniti da se žena sa Venerom u Škorpiji oseća voljeno. Ako se usudite da pokušate, otvorite im dušu. Dakle, ako zaista volite Veneru u Škorpiji, jednostavno im dajte svoje srce. Oni to neće olako shvatiti.

Oni vole da drže romantične stvari privatnim. Nemojte izjavljivati ljubav usred fudbalske utakmice na velikom ekranu pred celim stadionom. Žena škorpija će se zavući ispod stene i nikada vam neće oprostiti što ste je osramotili. Oni više vole da zadrže vašu ljubav samo između vas dvoje.

Dajte im do znanja da želite nešto dublje i ozbiljnije od neobavezne veze. Dajte im do znanja da želite da budete sa njima zauvek i zauvek. To je ono što oni žele. Romantični sastanci, zabavni izlasci i skupi pokloni su manji u poređenju sa njihovim glavnim prioritetom: povezivanje na nivou duše poput Romea i Julije.

Nikada nemojte flertovati, čak ni sa njima jer ih gasi lagani, besmisleni flert. Isključuje ih sve besmisleno, pa pazite da ne kažete stvari koje ne mislite. Budite saosećajni i pažljivi prema njima. Nemojte biti nepromišljeni ili bezosećajni.

Škorpija i drugi horoskopski znaci – uporedni horoskop

Žena škorpija i drugi horoskopski znaci

Pre svega treba reći da se vodeni znaci, kao što je i škorpija, najbolje slažu sa drugim vodenim znacima rakom, ribama i drugim škorpijama, ali takođe i sa zemljanim znacima – bik, device, jarac. Ukoliko vaš partner nije jedan od ovih znakova, ne znači da ne možete funkcionisati, samo znači da se vaša veza može susretati sa više izazova jer niste kompatibilni.

Ovan i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Ovan i Škorpija

U slučaju ljubavnog spoja, ovan i škorpija predstavljaju moćnu kombinaciju. Imaju jaku seksualnu kompatibilnost, tako da se njihova inicijalna povezanost bazira na tome. Njihova energičnost na ovom polju i nedostatak emotivne dubine je upravo ono što ih može i razdvojiti. Jer su toliko seksualno kompatibilni da zaboravljaju da komuniciraju o nekim drugim nedostacima, pa ih guraju pod tepih ne bi li zadržali osećaj idealne veze.

Bik i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Bik i Škorpija

Bik i Škorpija su kompatibilni znaci, koji su suprotno pozicionirani na astrološkom krugu i među njima postoji snažna privlačnost. Ovo su možda najkompatabilniji znaci za brak. Oboje se maksimalno trude oko odnosa, razvijajući burna osećanja i visoke starsti, pa u većini slučajeva izgrade stabilnu i trajnu konekciju.

Bik u ljubavnoj vezi želi sigurnost tako da Škorpija koja je jedan od najlojalnijih znakova u ljubavi potpuno odgovra Biku. Ovaj par voli ima slične porodične vrednosti, i uživaju u stvaranju toplog doma, podjednako koliko uživaju u romatičnim zalascima sunca. Jedina loša stvar je prelazak u neku vrstu navike, kada ljubavna čarolija može da krene da isčezava.

Blizanci i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Blizanci i Škorpija

Blizanci i Škorpija je jedna od gorih kombinacija, jer iako se slažu u krevetu, ovi horoskopski znaci teško ostvaruju emotivnu povezanost. Blizanci su vazdušni znaci i njima je potrebna sloboda u ljubavnom odnosu, a potrebno im je više vremena za iskazivanje osećanja. Škorpije imaju veća očekivanja od svojih partnera, oni vole mir i stabilnost, dok Blizanci očekuju konstantno uzbuđenje.

Imaju drugačija shvatanja i želje po pitanju provođenja zajednickog vremena, ali i po spremnosti na odgovornost u vezi ili braku. Škorpijama su blizanci neozbiljni po default-u i vrlo često se povlače iz ovog odnosa pre nego što se dublje emotivno investiraju.

Rak i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Rak i Škorpija

Ova ljubavna veza je vrlo intuitivna i zasniva se na dubokom razumevanju. Oba partnera imaju intenzivna osećanja koja često traju veoma, veoma dugo. Dakle, vodeni znaci su krajnje kompatibilni. A kako je emotivnost jedna od glavnih karakteristika ovih horoskopskih znaka oni su sjajan spoj. Oni bez reči razumeju međusobne želje i potrebe. Razumeju se na nekom intuitivnom nivou. Škorpija će razumeti Rakovu preteranu dramatičnost i samu činjenicu da svaki postupak doživljavaju lično.

Do javljanja nerazumevanja i poteškoća u slaganju može lakše dolaziti i ukoliko Rak stekne utisak da Škorpija želi da se previše prilagođava u nekim trenucima i da se služi raznim skrivenim igrama i insinuacijama.

Lav i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Lav i Škorpija

Svi se uglavnom pitaju kako se slažu lav i škorpija u krevetu? Ova kombinacija horoskopskih znaka daje vatrenu ljubav. Oba znaka su zavodnici i savršeno se zabavljaju u procesu zavođenja partnera. Predaju se jedno drugom u potpunosti. Ali ova ljubav je takođe puna izazova. Ukoliko dođe do sukoba teško da će se neko od njih povući.

Ljubavna veza između Lava i Škorpije često ima moć da se, nakon doživljenih padova, uzdigne i transformiše, rađajući nove, možda još lepše oblike ljubavi. Svako novo rođenje ove ljubavi donosi svež početak, ispunjen novom nadom, još čistijim emocijama, većom srećom, prosperitetom, skladom i snagom, sa ciljem postizanja ljubavne ili bračne sreće i plodne zajednice. Spremni su da se bore za svoju ljubav i to ih čini jakim.

Devica i Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Devica i Škorpija

Ovi horoskopski znaci se slažu na intelektiualnom nivou. Devica i Škorpija razgovaraju otvoreno i iskreno, i na taj način razvijaju duboka osećanja. Njihova povezanost je na psihološkom nivou, tako da se Škorpija i Devica slažu i u krevetu. Ovo je odlična ljubavna kombinacija, jer oboje imaju ozbiljne namere, spremnost i posvećenost vezi ili braku.

Prosto imaju istu perceciju osećanja i njihove veze, tako da lako razvijaju planove za budućnost. Oni imaju idealnu međusobnu komunikaciju. Zbog svih ovih poklapanja Škorpija i Devica se vrlo često ubrajaju u savršen spoj.

Vaga & Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Vaga & Škorpija

Ovaj horoskopski par je romantičan, a njihova veza strastvena. Ovo je posebno izraženo na početku veze. Ovaj par svoju ljubav doživljava idealistički, maksimalno uživajući u svojoj bajci. Stvaraju ljubav koja rasplamsava maštu. Njihova „ljubav iz snova“ često podrazumevati strastvene ljubavne igre, osmišljene uz pomoć njihove bujne i „nevaljale“ mašte vođene skrivenim željama i požudnim strastima.

Međutim, postoji opasnost da se ovakva kombinacija znakova brzo zasiti, pa se generalno može reći da ovakve veze često imaju prolazan karakter, mada to nije uvek slučaj.

Snažne ljubavne emocije kod ovog para najčešće vode ka razvoju strastvene, senzualne, ali i nežne i romantične emotivne povezanosti. Kada dođe do uzajamnog ljubavnog interesovanja, u vazduhu se oseća magnetična fizička privlačnost. Među njima postoji neka neobična povezanost, zbog koje odaju utisak povezanosti na neki mističan, zagonetan način.

Škorpija & Škorpija u ljubavi - kako se slažu

Škorpija & Škorpija

Kada je reč o astrološkoj kombinaciji dve Škorpije, odnosi između ovih ljubavnih parova često se zasnivaju na snažnoj fizičkoj privlačnosti i telesnom slaganju. Škorpijama je u ljubavi izuzetno važna strast, pa je naglasak na emocionalnoj dubini i intenzivnoj povezanosti.

Partneri u ovoj kombinaciji često otvoreno izražavaju svoja očekivanja i želje, što može dovesti do snažne međusobne privrženosti. Ljubav zauzima centralno mesto u njihovim životima. Međutim, takve veze mogu biti izazovne zbog sklonosti ka preteranoj ljubomori i osvetoljubivom ponašanju.

U takvim situacijama, ključni faktor za održavanje sklada je međusobno poverenje. Kada se poverenje naruši, to često vodi ka velikim sukobima i neprijatnom ponašanju. Sukobi se mogu pojaviti i ako jedan partner pokuša da dominira u vezi, što, uz nedostatak spremnosti na kompromis, može dovesti do udaljavanja i zahlađenja odnosa.

Škorpija & Strelac u ljubavi - kako se slažu

Škorpija & Strelac

Strelac kao vatreni znak, nije kompatibilan sa Škorpijom, pa ovi horoskopski znaci ne mogu izgraditi stabilnu i uspešnu vezu.

Strelac i Škorpija mogu razviti neodoljivu privlačnost jedno prema drugom, često započinjući svoju ljubavnu vezu kao strastvenu igru prepunu uzbuđenja. Uprkos različitostima u njihovim karakterima, kada odluče da se prepuste ovoj snažnoj fizičkoj privlačnosti, njihova ljubavna priča može brzo postati čudesna. Njihov odnos započinje s entuzijazmom i obeležen je raskošnim užicima i nezaboravnim trenucima sreće, ali takođe nosi i elemente izazova, kao da oboje testiraju sudbinu.

Dok njihova veza pršti od slatke i turbulentne strasti, Škorpija i Strelac teže da ovu igru ljubavi podignu na viši nivo, otkrivajući jedno drugom nove, intrigantne dimenzije ljubavi, što može biti zanimljivo ali takođe i puno strepnje. Izazov u njihovom odnosu leži u tome što oboje žele da postavljaju svoja pravila igre, dok istovremeno izbegavaju ona pravila koja postavlja druga strana, što dodatno otežava njihovu ljubavnu dinamiku.

Škorpija & Jarac u ljubavi - kako se slažu

Škorpija & Jarac

Još jedan zemljani znak koji daje lepu i prirodnu vezu. Partneri su zaštitnički nastrojeni, što doprinosi jačanjunistabilnosti veze. Generalno imaju velike šanse za uspeh na duže staze, pa čak i brak.

U ovoj ljubavnoj vezi naglašava se potencijal za stvaranje trajne emotivne povezanosti, pri čemu oba znaka teže ka stabilnosti i sigurnosti u ljubavi. Oba znaka, i Škorpija i Jarac, po svom polaritetu pripadaju negativnim, odnosno ženskim Jin znacima, što ih čini izrazito orijentisanim ka stvaranju čvrstih i trajnih emotivnih veza. Njihova zajednička želja za osnivanjem skladne porodice potiče iz toga što oba znaka visoko cene porodične i bračne vrednosti.

Škorpija i Jarac doživljavaju ljubav na ozbiljan i zreo način, s izraženom potrebom za trajnim obavezivanjem. Međutim, dok Jarac često teži trajnoj vezi već na samom početku odnosa, Škorpija se odlučuje na obavezivanje tek kada osećaj zaljubljenosti preraste u iskrenu ljubav. Za Škorpiju je važno da se uveri da je partner prava ljubav koja ispunjava sva njena očekivanja pre nego što se odluči na dugoročnu posvećenost.

Škorpija & Vodolija u ljubavi - kako se slažu

Škorpija & Vodolija

Ovo nije najprirodnija kombinacija, jer Škorpija voli transparentnost u osećanjima, povezanost, snažne emocije, dok Vodolija se više zatvara u sebe, emotivno se udaljava, u nekom je svom svetu i idejama, tako da se ovi znaci retko poklapaju.

Kao vodeni znak, Škorpija u ljubavi traži mnogo nežnosti, čulnih kontakata i strasti. Ona je hedonista u sferi seksualnog života i očekuje da joj voljena osoba uzvrati istom merom, kroz češću razmenu nežnosti i izražavanje strasti.

S druge strane, Vodolija, kao vazdušni znak, često se oslanja na razum u ljubavi, dok svoje emocije može zadržavati po strani. Strastvenost Vodolije može biti „zarobljena“, zbog čega često deluje hladnije, zatvorenije i emotivno distancirano. To može dovesti do toga da Škorpiji nedostaju čulni kontakti, razmena nežnosti i otvorenost u izražavanju emocija u vezi.

Vodoliji, pak, u vezi sa Škorpijom može nedostajati toplina u komunikaciji, dobro razumevanje i pravljenje zajedničkih planova za budućnost. Problemi i neslaganja u ovoj ljubavnoj kombinaciji često proizilaze iz obostrane nespremnosti na prilagođavanje. U takvim trenucima, postoji veća opasnost od narušavanja kvaliteta međusobne komunikacije, što može dovesti do produbljivanja problema i stvaranja nestabilnosti u vezi.

Škorpija & Ribe u ljubavi - kako se slažu

Škorpija & Ribe

Još jedan sjajan spoj vodenih znaka – bajkovita ljubavna kombinacija. I Škorpije i Vodolije su romantične, čulne i uživaju u ispoljavanju nežnih emocija, tako da je u ovom primeru kombinacije znakova emotivno poklapanje gotovo savršeno.

Već na prvim sastancima, kroz razgovore, obostrano ljubavno interesovanje biva dodatno podstaknuto, a njihova podudarna shvatanja i težnje prema ljubavi dolaze do izražaja. Shvataju da bi mogli jedno drugome ispuniti mnoga očekivanja i nadanja u pogledu ostvarivanja zajedničkih ciljeva na polju ljubavi.

Što se tiče njihovih zajedničkih težnji i ciljeva u ljubavi, ovaj očaravajući par često deli slične ideje i planove za budućnost. Oba znaka su usmerena ka tome da održe romantičnu ljubavnu idilu i na duge staze, s iskrenom željom da njihovo skladno slaganje traje zauvek.

Nešto za kraj

Drage Škorpije, nadam se da ste pronašli svetle tačke vaše ličnosti. Da smo malo stavili na suprotni tas vage i neke dobre osobine koje žena Škorpija poseduje, poput odanosti, lojalnosti, privrženosti i posvećenosti.

Njena kompatibilnost sa drugim horoskopskim znakovima zavisi od nivoa emocionalne dubine, lojalnosti i spremnosti na transformaciju koje drugi znakovi mogu ponuditi. U suštini, žena Škorpija u ljubavi traži autentičnost, duboku povezanost i zajednički rast sa partnerom i ne pristaje na manje od toga.

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI