Pretraga

Šta kupiti dečku za Novu godinu? Top 6 Ideja koje će ga oduševiti

Iako imamo još malo više od četiri meseca do Nove godine, nije na odmet da već sada razmišljamo koji je to najbolji poklon za dečka?

U tom periodu smo svi sa malo više slobodnog vremena pa možemo da uživamo u lepotama koje nas okružuju.

Pored sveg praznično idiličnog ambijenta, vi želite da obradujete vašeg partnera. Želite da mu poklonite nešto za Novu godinu. Želite da se fotografišete ispred okićene jelke sa poklonima kao u novogodišnjim holivudskim filmovima.

Ako čitate ovaj tekst, verovatno ste se i vi zapitali “šta kupiti dečku za novu godinu” ili “koji je najbolji poklon za dečka kojim bih ga oduševila”? Na žalost, ne postoji univerzalan odgovor na ova pitanja.

Sve je do pojedinca. Ono što vi treba da uradite jeste isto što i on treba da uradi kada ide u potragu za poklonom – treba da osluškujete njegove želje.

Ali, ne očajavajte. Ako ste u problemu odnosno nemate ideje za poklon dečku, tu smo mi da vam pomognemo ili olakšamo potragu.

Hajde da krenemo sa našim predlozima odnosno kreativnim (barem po našem mišljenju) idejama kako bismo vam pomogli da nađete najbolji poklon za dečka.

1. Beg iz gradske gužve

Nekada je i jednostavna ideja odlična ideja. Da bi ideja bila dovoljno kreativna, potreban je vaš lični pečat. Sigurno ste nakon letnjeg odmora već osetili umor od gradske gužve.

S toga je naš predlog da za novogodišnje praznike poklonite vašem partneru relax vikend. Ne mora to da bude neko dugo putovanje ili na neku egzotičnu destinaciju. Srbija ima mnogo toga da ponudi.

1.1. Spa centar

Poklonm za dečka za Novu godinu - Beg iz gradske gužve - Spa centar

Možete da rezervišete vikend u nekim od spa centara koje nude Beograd ili Novi Sad. Da, rekosmo da ovaj poklon bude beg od gradske gužve a spominjemo spa center u Beogradu ili Novom Sadu.

Spa centri su pretežno zatvorenog tipa i smešteni su neretko u hotelima tako da možete celi vikend da izdvojite za ovaj užitak odnosno u slučaju Nove godine, možete da izdvojite dva dana u sredini sedmice jer Nova godina pada u utorak na sredu ove godine.

Ovde možete pogledati najbolje spa centre u Novom Sadu

1.2. Romantično putovanje za dvoje

Poklonm za dečka za Novu godinu - Beg iz gradske gužve - Romantično putovanje za dvoje

Novogodišnji poklon za dečka ne mora da bude ništa materijalno poput odevnog predmeta, sata, telefona, ili sl. Taj poklon koji se može ispostaviti da bude najbolji poklon jeste upravo namera. Vi želite da se opustite i uživate u društvu vašeg partnera, tako da odlazak na romantično putovanje je idealan poklon kako za dečka, tako i za vas.

U tom pogledu nešto što bi bilo jako lepo a i on bi to znao da ceni je odlazak u prirodu. Obzirom da je Zlatibor sada već malo postao jako zatrpan građevinskim radovima, naš predlog su Divčibare.

Tamo možete za 79€ da provedete dve večeri u izvrsnim Divčibarskim vajatima. Naravno, cena je podložna promeni uzimajući u obzir da je Nova godina.

Divčibarski vajati su kompleks od 15 apartmana (4 zvezdice). Apartmani su izgrađeni u planinskom stilu sa predivnim pogledom na obronke Maljena.

Odlazak u inostranstvo je takođe jedna od opcija. Ali, ako budete planirali odlazak u zemlje EU, bitno je da se raspitate o novim pravilima za ulazak u zemlje EU koja stupaju na snagu 10.11.2024.

Neke od uvek idealnih lokacija tokom novogodišnjih praznika su Austrija, Francuska i Švajcarska. Prelepi Alpi su nešto što se mora posetiti barem jednom u životu.

Ali, ukoliko smatrate da to nisu destinacije koje želite da posetite tokom praznika, Rim, Milano, Barselona ili Lisabon su odlične ideje kao poklon za Novu godinu.

U ostalom, nije ni bitna lokacija. Bitno je ko je osoba sa kojom putujete, a ako je ona prava osoba sa vama, svaka destinacija je idealna!

1.3. Časovi skijanja

Poklonm za dečka za Novu godinu - Beg iz gradske gužve - Časovi skijanja

Ovo je savršen poklon za ljubitelje zmiskih sportova. Ako voli zimske sportove, možete da ga iznenadite tako što ćete da mu uplatite časove skijanja. Naravno, ovo je realno dobar poklon samo ukoliko ste već isplanirali odlazak na planinu tokom novogodišnjih praznika.

2. Pametni sat

Pametni sat - Poklonm za dečka za Novu godinu

Ako je vaš dečko zaljubljenik u tehnologiju ali još uvek nema pametni sat, eto vam rešenja za najbolji poklon za dečka. Mnogo je izbora danas kada su u pitanju pametni satovi. U svakom slučaju, sa ovim poklonom nećete pogrešiti a svakako ćete ga oduševiti i obradovati!

Ovaj poklon za vašeg dečka nije kreativan ali je jako praktičan. Obzirom da pametni satovi imaju karakteristike mobilnih telefona, on će mu pomoći u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, bilo da su to poslovne ili sportske aktivnosti.

3. Piće

Piće - Poklonm za dečka za Novu godinu

Ovde ćemo se posvetiti kreativnom poklonu. Kada kažemo piće, ne mislimo samo da kupite piće i da mu poklonitie. Da biste uključili kreativnost, možete da iskoristite novogodišnji duh.

Deca uzmu novogodišnje čarape i postave ih na vidnu lokaciju kako bi Deda Mraz mogao da ih obraduje novogodišnjim poklonom. Vi možete da ukradete ovu ideju ali na sledeći način. Uzmete jednu veliku novogodišnju čarapu i u nju ubacite omiljeno piće vašeg dečka. To može da bude pivo, vino, viski ili bilo koje drugo piće. Upakujete ga u čarapu i dodatno ukrasite sjajnim papirom od kojeg možete da napravite mašnu.

Da ga dodatno iznenadite, možete da okačite čarapu negde u njegovoj sobi ili stanu gde će je on sam naći te se pri tom još više oduševiti!

Ovaj poklon može da bude prelep novogodišnji poklon za dečka koji će ceniti vaš trud i kreativnost.

4. Kompjuterska oprema

Kompjuterska oprema - Šta kupiti dečku za Novu godinu -

Ako vaš dečko provodi mnogo vremena za računarom, onda bi ga dodatna oprema sigurno obradovala. To može da bude tastatura ili miš ili i jedno i drugo u kompletu.

Ako je vaš dečko gejmer, tastatura čije tipke svetle u raznim bojama je odličan novogodišnji poklon. Uz to, možete da dodate i neku igricu za koju smatrate da mu se dopada ili neki nastavak igre za koju znate da voli.

5. Personalizovani poklon

Personalizovani poklon za dečka za Novu godinu

Najbolji poklon za dečka ne mora da bude skup. Jedan od lepih poklona je i magična šolja. Magična šolja je obično crne boje. Ali kada naspete topli napitak, što se i očekuje tokom novogodišnjih praznika, ona menja boju i otkriva sliku na šolji.

Možete da stavite fotografiju vas dvoje na šolju, a kada naspete topao napitak, ta slika će se pojaviti. To će ga sigurno obradovati i učiniti srećnim.

6. Zimska kapa

Šta kupiti dečku za Novu godinu - Zimska kapa

Zimska kapa je dobar poklon za novogodišnje praznike. Ali bluetooth zimska kapa je savršen poklon. Zvučnik i mirkofon se povezuju na telefon tako da obavljaju funkciju slušalica.

Sa ovom kapom, vaš dečko može da sluša muziku i priča na telefon bez slušalica.

Pored toga, kapa je udobna i topla tako da je ovo win-win kombinacija.

Da li ste vi već počeli da razmišljate o novogodišnjim poklonima za dečka ili devojku? Ako jeste, slobodno u komentarima podelite vaše ideje sa nama.

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI