Pretraga
Bora Čorba mjuzikl

USKORO: Mjuzikl sa hitovima Bore Čorbe

Bora Čorba nas je nedavno napustio. Legenda naše muzičke scene i dalje živi među nama svojim vanvremenskim hitovima i tako će ostati zauvek.

Upravo je najavljen još jedan veliki događaj u njegovu čast. U pitanju je mjuzikl sa hitovima Bore Čorbe koji se sprema u novom pozorištu „Odeon“.

Odeon – pozorište koje pomera granice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Novi kulturni dragulj Beograda, Pozorište Odeon, otvorilo je svoja vrata kao moderan i sofisticiran prostor namenjen ljubiteljima umetnosti i pozorišta. Smešten u srcu grada, Odeon spaja savremenu arhitekturu sa toplinom i intimnošću klasičnih pozorišta, pružajući publici jedinstven umetnički doživljaj.

Repertoar ovog pozorišta obuhvata širok spektar predstava – od savremenih dramskih dela, preko klasika, do inovativnih performansa koji eksperimentišu s formom i izražajem. Poseban akcenat stavljen je na promociju domaćih autora i izvođača, kao i na saradnju sa međunarodnim trupama, što pozorištu daje kosmopolitski karakter.

Pored svojih izuzetnih produkcija, Odeon je dizajniran tako da posetiocima pruži potpuno iskustvo – sa prijatnim foajeom, modernim tehnološkim rešenjima i atmosferom koja podstiče na kreativno razmišljanje i dijalog. Uz obećavajući početak, pozorište Odeon brzo će se pozicionirati kao jedan od ključnih kulturnih centara u Beogradu, mesto gde se spajaju tradicija i inovacija, a publika ima priliku da uživa u vrhunskoj umetnosti.

Željko Mitrović vlasnik i osnivač ovog pozorišta na dan otvaranja izveo je i prvi mjuzikl pod nazivom „Lu“. Mitrović je i autor ovog mjuzikla koji je „probio led“ u novootvorenom pozorištu.

Bora Čorba mjuzikl na sceni Odeona

Na samom otvaranju pozorišta najavljen je i mjuzikl koji se sprema u čast velikana srpske muzičke scene. Bora Đorđević je iza sebe ostavio na stotine hitova za sva vremena i ovo je jedna sjajna prilika da se kroz mjuzikl provuku neki od najvećih hitova.

Da „priča nije samo priča“ o ovom mjuziklu potvrdio je i dramaturg Žarko Jokanović. On je potvrdio da se uveliko sprema ovaj mjuzikl. Direktor pozorišta Marko Jovičić će režirati ovaj mjuzikl koji će zasigurno biti zanimljiv ali i veoma emotivan.

Izvor naslovne fotografije: youtube i prva.rs

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI