Umetnička slika koja sadrži zodijačke simbole Vage, Bika, Škorpije i Riba sa bogatim, vibrantnim bojama i simboličnim detaljima

Pun mesec 17. oktobra u ovnu donosi dramatične preokrete: Očekujte iznenadne promene i snažne emocije!

Pun mesec koji se dešava 17. oktobra donosi intenzivne energetske promene koje mogu izazvati preokrete na ličnom i emotivnom planu. Ovaj pun mesec pada u Ovnu, što znači da će mnogi osećati pojačanu potrebu za akcijom, odlučnošću i slobodom. Ovan simbolizuje hrabrost i inicijativu, pa će biti pravo vreme da se suočite sa nečim što ste možda izbegavali ili potisnuli.

Kako bi se najbolje iskoristila ova energija, važno je biti spreman za promene i oslobađanje od prošlih tereta. Evo pregleda kako će pun mesec u Ovnu 17. oktobra uticati na sve znakove.

 Ovan: 

Pun mesec je u vašem znaku, što znači da je ovo vaš trenutak da se stavite u centar pažnje. Osećaćete pojačanu potrebu za individualnošću i odlučnim delovanjem. Može doći do kulminacije nekih ličnih projekata ili odnosa. Oslobodite se onoga što vam više ne koristi i hrabro krenite ka novim prilikama.

 Bik: 

Ovaj pun mesec osvetljava vašu dvanaestu kuću tajni i podsvesti. To znači da možete doživeti emotivni preokret koji vas tera da pustite prošlost i oprostite sebi ili drugima. Može isplivati nešto što ste dugo potiskivali, pa je pravi trenutak da se suočite sa tim i oslobodite starih emotivnih tereta. Osećaćete potrebu da se povučete i razmislite o svojim unutrašnjim potrebama. Ne borite se protiv toga – introspekcija vam može pomoći da se resetujete i oslobodite.

 Blizanci: 

Blizancima ovaj pun mesec donosi uzbuđenje u društvenom životu jer utiče na vašu jedanaestu kuću prijateljstava i timskog rada. Može doći do velikih promena u vašim prijateljskim ili profesionalnim odnosima – neki stari odnosi mogu završiti, dok se nova partnerstva mogu roditi. Biće važno da ostanete fleksibilni i spremni da se prilagodite promenama koje dolaze. Možda ćete dobiti neočekivane prilike kroz ljude koje poznajete, zato budite otvoreni za saradnju i nova iskustva.

 Rak: 

Karijera je u fokusu tokom ovog punog meseca. Vaša deseta kuća karijere je osvetljena, što znači da se mogu desiti važne promene na profesionalnom planu. Možete doživeti preokret ili završetak nekog projekta, ili čak odlučiti da promenite pravac u karijeri. Slušajte svoje unutrašnje vođstvo u vezi sa sledećim koracima.

 Lav: 

Ovaj pun mesec utiče na vašu devetu kuću učenja, putovanja i filozofije. Možete doživeti preokret u vezi sa vašim verovanjima ili planovima za budućnost. Ako planirate neki važan put ili obrazovni projekat, sada je pravo vreme da završite ono što ste započeli. Oslobodite se starih ideja koje vas sputavaju.

 Devica: 

Pun mesec donosi fokus na vašu osmu kuću transformacije, intime i zajedničkih resursa. Može doći do preokreta u vašim finansijama, posebno u vezi sa kreditima, dugovima ili zajedničkim ulaganjima. Ovaj tranzit vas tera da se suočite s vašim strahovima i transformišete način na koji se nosite s emotivnim i finansijskim vezama.

 Vaga: 

Pun mesec u Ovnu donosi intenzivne promene u vašim partnerskim odnosima. Osvetljava vašu sedmu kuću veza, pa možete doživeti prekretnicu u ljubavi ili poslovnom partnerstvu. Ako neki odnos više ne funkcioniše, možda će se završiti, dok novi odnosi mogu biti formirani. Budite spremni za iskren razgovor i jasne granice.

 Škorpija: 

Vaša šesta kuća svakodnevnih obaveza, zdravlja i rutine je pod uticajem ovog punog meseca. Moguće je da će doći do promene u vašim dnevnim obavezama ili načinu na koji brinete o svom zdravlju. Ovaj tranzit vas podstiče da promenite rutine koje vam više ne služe i unesete zdravije navike u svakodnevni život.

 Strelac: 

Pun mesec osvetljava vašu petu kuću ljubavi, kreativnosti i uživanja. Očekujte preokrete u ljubavnom životu ili u kreativnim projektima. Ovo je vreme da se izrazite bez zadrške i oslobodite kreativne energije. Ako ste u vezi, može doći do važnog razgovora s partnerom, dok slobodni Strelčevi mogu upoznati nekoga posebnog.

 Jarac: 

Ovaj pun mesec donosi promene u vašem domu i porodičnom životu jer osvetljava vašu četvrtu kuću. Može doći do promena u vezi s mestom gde živite ili odnosima s članovima porodice. Razmislite o tome šta vam je zaista važno kada je u pitanju osećaj stabilnosti i sigurnosti kod kuće.

 Vodolija: 

Pun mesec osvetljava vašu treću kuću komunikacije, pa su mogući preokreti u načinu na koji komunicirate s drugima. Ovo je idealno vreme da završite neki projekat vezan za pisanje, učenje ili deljenje ideja. Takođe, mogu se pojaviti važne vesti koje će promeniti vaš trenutni pravac.

 Ribe: 

Vaša druga kuća novca i vrednosti je pod uticajem punog meseca, što donosi preokrete u finansijama. Možda ćete morati da donesete važne odluke u vezi s prihodima, štednjom ili trošenjem novca. Razmislite o tome šta zaista vrednujete i kako možete pametnije upravljati resursima.

Praktičan savet za sve znakove:

Pun mesec donosi energiju oslobađanja i završetka, pa je sada pravo vreme da se oslobodite onoga što vam više ne služi. Bilo da su to stari obrasci ponašanja, nezdravi odnosi ili nerešeni emotivni problemi, sada je prilika da napravite prostor za novo i bolje. Neka vaša afirmacija za ovaj period bude: „Puštam prošlost i spreman/spremna sam za nove prilike koje mi dolaze.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI