Pretraga
Nova postava benda Linkin Park

Linkin Park se ponovo okupio u novoj postavi

Jedan od najveฤ‡ih nu metal bendova dvehiljaditih godina, koji je inspirisao milione tinejdลพera i doลพiveo ogromnu planetarnu popularnost opet je na okupu.

Nakon sedam dugih godina, posle tragiฤne smrti frontmena Chestera Benningtona, bend se ponovo okupio i najavio izlazak albuma simboliฤnog naziva From Zero.

Na zvaniฤnom Instagram profilu nekoliko dana su trajale najave i odbrojavanja do vesti. Fanovi su nagaฤ‘ali ลกta bi moglo da se dogodi, i neki su uspeli da pogode.

Novi ฤlanovi Linkin Parka

Na mestu vokala u novoj postavi Linkin Parka je ลพenski glas.

U cipele Chestera Benningtona uskoฤiฤ‡e Emily Armstrong, poznata po radu u bendu Dead Sara.

Emily Armstrong je roฤ‘ena 1986. godine u Los Anฤ‘elesu, tako da je nekoliko godina mlaฤ‘a od ostalih ฤlanova benda.

Fanovi benda su smatrali da niko ne moลพe da zameni Chestera na mestu vokala, s ฤim bih se uglavnom sloลพio, pa se bend odluฤio za drastiฤnu promenu uvoฤ‘enjem ลพenskog vokala.

Takoฤ‘e, novi ฤlan je Colin Brittain, i to na mestu bubnjara. On ฤ‡e takoฤ‘e producirati novi album.

Stari ฤlanovi Linkin Parka

ล to se tiฤe starih ฤlanova, alfa i omega Linkin Parka, Mike Shinoda, je tu.

On ฤ‡e, kao i ranije, biti zaduลพen za repovanje, gitare i klavijature u novoj postavi Linkin Parka.

Pored naravno Mike Shinode, tu su joลก i Brad Delson na gitari, Joe Hahn za gramofonima i Dave Farrell koji je zaduลพen za bas gitaru.

Rob Bourdon, koji je bio ฤlan benda od samog poฤetka, nakon Chesterove smrti distancirao se od benda i, na ลพalost fanova, neฤ‡e biti deo reunion postave Linkin Parka.

@linkinparkBleed It Out. Milton Keynes. 2008.โ™ฌ Bleed It Out – Linkin Park

Novi singl Linkin Parka

Linkin Park je isti dan kada je objavio da se ponovo okupio, objavio i novi singl pod nazivom The Emptiness Machine, a prateฤ‡i spot je veฤ‡ dostupan.

U nastavku vam donosim link, a u komentarima moลพete napisati svoje miลกljenje.

Za kraj:

Jedan od bendova koji su obeleลพili moje detinjstvo je ponovo na okupu. To je svakako dobra vest, a momci iz Linkin Parka imaju veliki kredit kod publike, pa bismo trebali da „damo ลกansu“ novoj postavi.

Definitivno niko neฤ‡e moฤ‡i da zameni Chestera Benningtona, kako na mestu vokala Linkin Parka, tako ni kao pop ikonu dvehiljaditih, ali bend ni ne igra na tu kartu.

Ostaje nam ลพal ลกto Linkin Park nikada u originalnoj postavi nije svirao na ovim prostorima, ali se moลพemo nadati da ฤ‡e posetiti Srbiju u okviru nove turneje, pa da vidimo makar ono ลกto je ostalo od njih.

Naslovna slika preuzeta sa: rollingstone.com

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaลกa adresa e-poลกte neฤ‡e biti objavljena. Neophodna polja su oznaฤena *

NAJNOVIJE

DOGAฤAJI

VESTI