Pretraga
Zaljubljeni par zagrljen stoji siluetno osvetljen zalaskom sunca. Sunčevi zraci stvaraju toplu i romantičnu atmosferu, dok se par nežno gleda u oči, odražavajući intimnost i ljubav, idealno za godišnjicu braka

Unikatni pokloni za godišnjicu braka – Top ideje i saveti

Pisali smo vam već o unikatnim poklonima i idejama koje možete da iskoristite kako biste oduševili, odnosno usrećili vašeg partnera. U tom tekstu smo obradili temu koji je to najbolji poklon za dečka.

U ovom teksu ćemo se malo detaljnije pozabaviti sa unikatnim poklonima za godišnjicu braka. Koji su to unikatni pokloni za godišnjicu braka?

Pa, kao što i samo pitanje kaže, unikatni poklon je nešto što je jedinstveno a sa druge strane će da oduševi vašeg partnera, prijatelje, kumove. Mi ćemo pokušati da vam damo neke ideje a na vama je da ideju realizujete, zar ne?

Poklon za godišnjicu braka

Kao jedan od unikatnih poklona za godišnjicu braka možete partneru da poklonite sliku vas dvoje. Možete da iskoristite sliku sa nekog vašeg zajedničkog putovanja sa kojeg nosite lepe uspomene.

Ja sam jednom prilikom suprugu poklonila sliku nas dvoje ispred Fontane Di Trevi u Rimu.

Ali, nije to bila obicna fotografija. Fotografija je napravljena preko platna da izgleda kao umetnička fotografija. Fotografija sa izraženim bojama i kontrastima će izgledati živopisnije i svetlije na platnu.

Sa tom fotografijom ćete uneti u vaš dom kako posebnu atmosferu tako i prijatne uspomene.

Čestitke za godišnjicu braka

Čestitke za godišnjicu braka bi trebale da budu lagan zadatak. Ali ponekad je teže nego što možete da zamislite.

Ne želite naravno samo da napišete nešto tipa “srećna ti godišnjica braka ljubavi”. Trebalo bi malo i oko čestitke da se potrudite. Da vaš suprug vidi da ste se i oko toga potrudili i da vam je taj datum bitan, kao što vam je i on bitan.

U čestitku možete da napišete možda neki stih pesme koja vam oboma stvara pozitivna sećanja i budi emocije.

Ako ste imali pesmu za prvi ples a oboma se jako sviđa pesma, idealna je situacija da uz “srećna godišnjica braka ljubavi” napišete i stih te pesme za koju znate da će mu se to svideti.

Moj predlog je da napišete čestitku baš tako. Još bih dodala da ako imate dete, možete i njega da uključite u proces. Ako je dete malo i ne zna da piše, možete da ostavite na čestitku otisak šake ili prsta koristeći se tintom od olovke.

To je jako simpatično i sigurno je da vašeg supruga neće ostaviti ravnodušnim.

Čestitke za godišnjicu braka - Ideje

Šta kupiti za godišnjicu braka prijateljima

Kao i odabir svakog poklona, i ovaj predstavlja jedan mali izazov. Želite prijateljima da poklonite unikatan poklon. Nešto što sigurno znate da neće dobiti od nekog drugog a u isto vreme ste sigurni da neće pokloniti jedno drugom.

Moji predlozi za poklone su sledeći: 

  • Viski set – Viski set u drvenoj kutiji sa kockama koje mogu da se zalede je prelep poklon koji možete da darujete vašim prijateljima
  • Kutija za satove – Ako su vaši prijatelji ljubitelji satova, drvena kutija za satove je idealno rešenje za poklone.
  • Set za pisanje – Ukoliko su vam prijatelji ljudi od slova, set za pisanje će ih definitivno oduševiti.
  • Set za vina i sir – Ovaj tip poklona je namenjen ljubitaljima gastronomskih užitaka
  • Personalizovani sat – Možete da poklonite prijateljima peronalizovani sat na kojem ćete da ispišete datum godišnjice braka i njihova imena

Šta kupiti za godišnjicu braka prijateljima

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI