Slika se Belgrade Music Week Festivala

Belgrade Music Week 2024 – Karte, Lineup, Desingerica, Voyage, JK i Ostale Zvezde

ฤŒovek koji svoje mane pretvori u svoje prednosti sigurno je ฤovek vredan paลพnje. To je, hteli mi to priznati ili ne, istina. Mnogo je razliฤitih stavova oko izvoฤ‘aฤa koji nastupaju na festivalu pod imenom Belgrade Music Week 2024. Ono ลกto je zajedniฤko u svim stavovima je da su neki od izvoฤ‘aฤa ลกokantni.

ล ta je to ลกto privlaฤi toliku paลพnju, a vezano je za ovaj festival? Moje miลกljenje je da su to kontroverzni nastupi i eksplozija energije koju najbolje razumeju oni koji su sada u godinama kada mogu da „menjaju svet“.

Festival se odrลพava odmah nakon Belgrade Beer Festa 2024, a lokacija je Uลกฤ‡e park. Trajaฤ‡e tri dana, od 28. juna do 30. juna.

Belgrade Music Week ฤ‡e svakako biti nezaboravno iskustvo za sve koji posete ovaj festival, jer nas oฤekuju najsluลกaniji izvoฤ‘aฤi prema trenutnim brojkama na YouTube-u sa ovih prostora.

Kako kupiti karte za Belgrade Music Week 2024

Same ulaznice za ovaj festival su veoma pristupaฤne, ลกto ฤ‡e mladim ljudima koji planiraju da ga posete predstavljati veliku prednost.

Ulaznice se mogu kupiti u paketu za sva tri dana ili kao paket za ceo festival, a dele se na tri razliฤite vrste: Regularne Ulaznice, Fan Pit i VIP.

Regularne ulaznice koลกtaju 1090 dinara ukoliko izaberete samo jedan dan, ili 2390 dinara ukoliko ลพelite komplet za sva tri dana.

Fan Pit ulaznice su puลกtene u prodaju, meฤ‘utim, odmah su rasprodate, tako da ova opcija viลกe ne postoji.

VIP ulaznice vaลพe za sva tri dana, obuhvataju mesto za barskim stolom i poseban ลกank, a cena je 19990 dinara.

Ulaznice moลพete kupiti putem zvaniฤne aplikacije eFinity ili na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske Arene, Domu Omladine Beograda, Trลพnom Centru Rajiฤ‡eva ili u nekom od 1000 Moj Kiosk prodajnih mesta.

Line up, izvoฤ‘aฤi i spektakl koji nas oฤekuje

Spisak izvoฤ‘aฤa koji nas oฤekuju na Belgrade Music Week 2024 je zaista dug, a na njemu su najveฤ‡e zvezde regionalne muzike meฤ‘u mlaฤ‘om populacijom.

Dajem vam kompletnu listu izvoฤ‘aฤa, a zatim ฤ‡u se osvrnuti na meni najzanimljivije:

Petak 28. jun: Teodora, Voyage, Devito, Inas, ฤorฤ‘e, Cunami, Sajfer

Subota 29. jun: Nucci, Desingerica, Henny, Zera, Petrov, Popov, Gazda Paja, ฤekson, Indodjija, Relja Torinno, Teodora Popovska, Coja

Nedelja 30. jun: Rasta, Jelena Karleuลกa, Nikolija, Crni Cerak, Corona i Rimski, Fox i Surreal.

Voyage

Mihajlo Veruoviฤ‡ je roฤ‘en 15. septembra 2001. ล iroj javnosti je poznat pod imenom Voyage, koje je sebi dao jer je ลพiveo u Strazburu sa porodicom pa je stalno putovao za Beograd.

Takoฤ‘e se oprobao i kao glumac, a serija „U Klinฤu“ gde igra jednu od glavnih uloga je veoma gledana.

Na njegovom ovogodiลกnjem nastupu moลพemo da oฤekujemo hitove kao ลกto su: Amsterdam, Bekrija, Polizia, Beograd, Januar i Jun.

Pre samo nekoliko dana Voyage je objavio i duet sa Cecom, pod nazivom „Muลกkarฤina“.

Teodora

Teodora Dลพehveroviฤ‡ je za kratko vreme postala jedna od najveฤ‡ih zvezda sa ovih prostora.

Roฤ‘ena je 10. februara 1997. Mnogi su joj predviฤ‘ali kratku karijeru, ali ih je ona demantovala pametnim poslovnim potezima.

Publici na Uลกฤ‡u ฤ‡e sigurno biti drago da ฤuje nove hitove koji dostiลพu visoke brojke na streaming platformama, ali i stare pesme po kojima je prepoznatljiva.

Neke od njih su: Cuka, Aya Sofia, Letnja Avantura, Vudu, Kristijan Grej i Nokaut.

Desingerica

Izvoฤ‘aฤ koji poslednjih meseci puni tabloide, izaziva skandale svojom pojavom, performansom i ponaลกanjem, jedan je od glavnih izvoฤ‘aฤa ove godine.

Roฤ‘en je 8. februara 1992. Javnosti je postao poznat relativno skoro, a Srbiju je podelio svojim skidanjem patika, lupanjem publike po glavi i pocepanim ฤarapama.

Voleli ga ili ne, niste ostali ravnoduลกni.

Muzika je kod njega, ฤini mi se, u drugom planu, ali pomenuฤ‡u pesme: Ccokolada, Skakavac, Djuskavac.

Rasta

Jedan od pionira moderne muzike u regionu.

Muziฤar koji stoji iza mnogih hitova, kako svojih tako i tuฤ‘ih. Kontroverza koja ga prati je da je otvoreni uลพivalac marihuane kao i da propagira njenu legalizaciju.

Pre nekoliko meseci je izaลกao iz zatvora, a boravak tamo je ovjekoveฤio na albumu i dokumentarnom filmu.

Publika se raduje da ฤuje hitove: Kawasaki, Adio Amore, Hotel, Napapiri, Euforija.

Jelena Karleuลกa

Popularna JK, preลพivela je i prilagodila se svakom trendu koji je doลกao kod nas.

Pojavila se kao pop pevaฤica, davnih devedesetih, bila deo turbo folk scene, a danas vaลพi za jednu od velikih zvezda moderne muzike.

Roฤ‘ena je 17. avgusta 1978. Stekla je uticaj kroz modni stil, a mediji je ฤesto nazivaju „Srpskom Madonom“.

Mlaฤ‘a publika je pamti po pesmama: Abu Dhabi, Slatka Mala, Casinno, Manijak.

Zaลกto posetiti Belgrade Music Week 2024?

Festival koji je pred nama za mene ne predstavlja samo muziฤki dogaฤ‘aj veฤ‡ svojevrsni sudar generacija i muziฤkih stilova.

Na istom mestu gde su ne tako davno stajali Rolling Stonesi, Metallica, Rammstein i mnogi drugi, ovaj put ฤ‡e stajati mladi izvoฤ‘aฤi koji izvode neku novu muziku.

Na nama je da mlaฤ‘ima damo priliku, pa ฤak i ako ih ne razumemo. Definitivno nas oฤekuje spektakl i mnogo dobre energije.

Izvorna slika preuzeta sa: youtube.com printscreen

Ostavite odgovor

Vaลกa adresa e-poลกte neฤ‡e biti objavljena. Neophodna polja su oznaฤena *

NAJNOVIJE

DOGAฤAJI

VESTI