Pretraga
Devojka drži pažljivo upakovan poklon za dečka u smeđem papiru sa crvenom, sjajnom mašnom. Poklon odiše prazničnom atmosferom sa blagim svetlima u pozadini.

Najbolji poklon za dečka – Ovo su najbolje ideje kada se pitate šta kupiti za rođendan, godišnjicu i druge praznike?

Drage naše čitateljke, odlučio sam da vam pomognem. Siguran sam da se svaka od vas često susreće sa sledećim pitanjima: šta pokloniti za godišnjicu braka, šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih, šta pokloniti za rođendan i slično.

Takođe, ponekad vam verovatno deluje jako teško da pronađete nešto zanimljivo i kreativno, pa se zapitate šta pokloniti nekome ko već ima sve. Najbolji poklon za dečka u takvim situacijama deluje kao nemoguća misija.

Tradicionalni pokloni za muškarce, poput parfema, novčanika ili košulje, mogu izgledati kao da niste uložili dovoljno truda i kreativnosti.

Ne brinite, u nastavku vam donosim nekoliko interesantnih predloga iz kategorije pokloni za njega. Bitno je napomenuti da su ovo moji lični predlozi, a vi najbolje poznajete svog partnera i znate šta bi njega oduševilo.

Pa, da počnemo:

Unikatni pokloni za godišnjicu:

Godišnjica vas svake godine podseća na onaj najlepši period kada ste se upoznali i kada je vaša veza bila poput bajke. Možda je vremenom došlo do raznih izazova koje nosi svakodnevni život, pa je godišnjica savršena prilika da ponovo osetite one leptiriće u stomaku. Jedan od načina je da odabirete najbolji poklon za dečka.

Luksuzni pokloni mogu biti lepi, ali su unikatni pokloni za godišnjicu oni koji se pamte i stvaraju uspomene za ceo život.

Za ovaj moj predlog trebaće vam malo više truda, ali verujte mi – isplatiće se.

Vodite zajednički dnevnik godinu dana, i poklonite mu to na godišnjicu vaše veze.

Kupite lepu svesku i svakog dana zabeležite šta ste prethodnog dana zajedno radili. Možete zapisivati o čemu ste razgovarali, dopisivali, pa čak i beležiti nesuglasice – jer su i one deo svake veze. Takođe, možete dodati slike i poruke kako biste sve dodatno obogatili.

Kada predate ovaj poklon svom dečku, verujte mi da će biti oduševljen.

Naravno, postoji još mnogo unikatnih poklona za godišnjicu, pa vam moje kolege donose nekoliko kreativnih ideja ovde.

Šta pokloniti dečku za dan zaljubljenih?

Večna dilema – da li slaviti dan zaljubljenih ili ne? Istina je da, ukoliko ste u vezi, vaš partner verovatno očekuje neki poseban poklon. Najbolji poklon za dečka možda nije lako pronaći, ali postoji jedna zanimljiva opcija koja vam može olakšati izbor.

Ja bih se lično oduševio ako bi mi partnerka poklonila skok padobranom.

U Srbiji trenutno postoji nekoliko licenciranih firmi koje nude ovu vrstu adrenalinske zabave. Skok se zove tandem skok i uključuje kratku obuku pre samog skoka sa instruktorom.

Nalet adrenalina sigurno će ostaviti vašeg partnera bez daha, a taj dan zaljubljenih pamtiće zauvek. No, ovakav poklon može postaviti visok standard za buduće praznike, jer će svi ostali pokloni za dan zaljubljenih delovati skromno u poređenju s ovim.

Moje kolege sa sajta vam donose još nekoliko interesantnih ideja, koje možete pročitati ovde.

Kreativni pokloni za rođendan:

Rođendani su savršena prilika da pokažete koliko vam je vaš dečko bitan. Iako je najbolji poklon za dečka ponekad teško odabrati, ne brinite. Jedna stvar je sigurna – svi muškarci imaju nešto zajedničko. Ono što su voleli kao deca, verovatno će voleti i kao odrasli.

Sve što treba da saznate jeste koji mu je omiljeni film iz detinjstva.

Nakon što to otkrijete, potražite akcionu figuru iz tog filma u nekom od mnogobrojnih internet prodavnica i poklonite mu je.

Verujte mi, većina muškaraca će se oduševiti ovakvim poklonom. Sigurno će pronaći mesto za nju na nekoj polici, a svaki put kada je ugleda, setiće se svog bezbrižnog detinjstva i koliko ste vi pažljiva jer ste slušali šta voli i uložili trud u odabir poklona.

Naravno, ovu ideju možete prilagoditi ukusu svog partnera.

@brickaway Action Figure Collection from the day i reached 1M🔥 Thankyou all once again for all the support and motivation, this has genuinely given me the biggest goal in life and a true meaning that ive been searching dor many years now🙌🏼 Please note this is not 100% all my collection #foryou #fypシ #fypage #marvel #spiderman #deadpool #naruto #dcmultiverse #batman #theflash #wolverine #xmen #starwars #transformers #blackpanther #moonknight #avengers #multiverse #dcuniverse #acrossthespiderverse #actionfigurecollection #bumblebee #darthvader #bobafett #wadewilson #deadpool3 #kakashi #sasuke #khonshu #venom #spidermanvariant #wakandaforever #anime #marvelcinematicuniverse #clonejutsu #gaara #daredevil #thepunisher #tmnt #dccomics #superman #mrknight #stevengrant #marcspector #jakelockley #shuri #tchalla #killmonger #adventuretime #regularshow #mafex #shfiguarts #mezcotoyz #sentinel #marvellegends #revoltech #mcfarlane #amazingyamaguchi #beastkingdomtoys #hulk #ironman #smoothcriminal #michaeljackson #conormcgregor #toystory #dbz #jimcarrey #aceventura #themask1994 #majinbuu #figureposing #toyphotography #brickaway #mario #mezcorumblesociety #cartoon #spongebob #marvelvsdc #figtok #xyzbca ♬ Famy ava – Zayangs💋

Ako ste zainteresovani za još kreativnih poklona evo još jednog teksta koji bi mogao da vam pomogne u odabiru.

Šta kupiti dečku za Novu godinu?

Novogodišnji pokloni su uvek mali izazov. Svi smo okruženi božićnim motivima, pa vaš partner verovatno očekuje nešto sa zimskom tematikom.

Iako nemam ništa protiv toga da dobijem poklon sa nacrtanom jelkom, ovde govorimo o neobičnim poklonima.

Praznici su vreme kada svi imamo više slobodnog vremena, pa za vašeg „večnog dečaka“ idealan poklon može biti konzola sa video igrama.

Ne mora biti skupa konzola. Na oglasima možete pronaći mnoge pristupačne varijante sa retro igrama. Uz nju dodajte čestitku u kojoj ga izazivate na takmičenje u nekoj igrici, i jasno definišite šta dobija ukoliko pobedi ili izgubi. To prepuštam vama!

Ovo je sjajan poklon, jer ćete zajedno provesti vreme igrajući igrice i uživajući u praznicima.

Moje kolege nam u ovom članku predstaljaju još nekoliko kreativnih ideja kako da praznike svom partneru učinite još lepšim.

par igra video igrice
Source: westend61.de

Kako upakovati poklon?

Način na koji je poklon upakovan jednako je važan kao i sam poklon. Saznajte koja je omiljena boja vašeg partnera i u toj boji upakujte poklon.

Tako mu pokazujete da ga slušate i da vam je važno ono što on voli.

Ako imate vremena, možete ručno nacrtati nešto na papiru za umotavanje, a neizostavna je i čestitka sa ličnom porukom. Najbolji poklon za dečka će sigurno na taj način biti upotpunjen.

Za kraj:

Svaki od ovih poklona može se iskoristiti i za druge prilike – pokloni za diplomiranje, poslovni uspeh, ili, najbolje od svega, kao poklon bez posebnog povoda.

Poznavanje partnera je ključno prilikom odabira najboljeg poklona jer time pokazujete da obraćate pažnju na njegove želje, interesovanja i potrebe.

 Savet: Nije loša ideja da kupite partneru kartu za koncert nekog izvođača kojeg voli. Tea Tairović nastupa u Beogradskoj areni 21. i 22. septembra

Kada zaista poznajete partnera, lakše je odabrati nešto što će ga obradovati i što će imati lični značaj. Poklon koji odražava njegov karakter i vrednosti stvara dublju emotivnu vezu, pokazuje  vašu pažnju i trud.

Nadam se da vam je ovaj članak pomogao i da će neki od predloga usrećiti vašeg dečka.

Ako imate neke kreativne ideje, slobodno ih podelite sa mnom u komentarima!

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI