Ilustracija horoskopskih znakova Ovan, Rak, Lav i Škorpija, u vibrantnim narandžastim i zelenim tonovima, sa simbolima i motivima karakterističnim za svaki znak

Mars u opoziciji sa Venerom donosi Ovnovima sukob želja i realnosti. Rakovi – pojačana intuicija!

 Ovnovi , četvrtak  03. oktobar vam donosi izazov na emotivnom i poslovnom planu. Mars, vaš vladar, nalazi se u opoziciji sa Venerom, što stvara sukob između onoga što želite i onoga što je realno ostvarivo. Osećaćete napetost između svojih želja i obaveza, posebno u ljubavnom životu. Komunikacija sa partnerom može biti zategnuta, a strpljenje će vam biti na testu. Poslovno, ne forsirajte stvari – sačekajte povoljniji trenutak za donošenje važnih odluka.

  • Savet: Fokusirajte se na smirivanje tenzija i izbegavajte impulsivne reakcije. Pronađite balans između strasti i razuma.
 Rakovi , Mesec, vaš vladar, pravi trigon sa Neptunom, što vam donosi snažnu intuiciju i kreativne uvide. Ovaj dan je idealan za introspektivne aktivnosti i povezivanje sa dubljim emocijama. Možete osetiti snažnu potrebu da se povučete i posvetite sebi, ili da uživate u nekoj umetničkoj aktivnosti. Emotivno, lako ćete prepoznati skrivene namere ljudi oko vas, pa pažljivo birajte kome poklanjate svoje poverenje.

  • Savet: Iskoristite ovu energiju za meditaciju, kreativne projekte ili planiranje budućih koraka. Slušajte unutrašnji glas.
 Lavovi , vama pristižu neočekivani preokreti!  U četvrtak 03. oktobar vas očekuju iznenadni događaji i promena planova zbog kvadrata Sunca i Urana. Ovaj aspekt donosi nepredviđene situacije, koje mogu biti uzbudljive, ali i stresne. Moguće je da ćete naići na iznenadne izazove na poslu, ali umesto da se opirete, pokušajte da prilagodite svoj pristup. Ljubavni odnosi takođe mogu biti pogođeni ovom nepredvidivošću – pazite na impulsivne odluke i nagle promene raspoloženja.

  • Savet: Fleksibilnost je ključna. Nemojte se previše vezivati za očekivanja; otvorenost za promene će vam pomoći da izvučete najbolje iz situacije.
 Škorpije , vaš vladar Pluton je krenuo direktnim hodom i donosi vam osećaj lične moći i transformacije. Stvari koje su vas dugo mučile ili sputavale sada postaju jasnije, a vi imate priliku da konačno donesete važne odluke. Ovo je period kada ćete se osećati snažno i spremno da preuzmete kontrolu nad situacijama koje su vam ranije delovale haotično. Ljubavno, važno je da budete iskreni prema sebi i partneru, jer sada možete otkriti dublje istine u vezi.

  • Savet: Iskoristite ovu energiju da se suočite sa svojim strahovima i završenim ciklusima. Budite hrabri u donošenju odluka koje su odlagane.

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI