Ilustracija koja prikazuje horoskopske znakove: Strelca sa lukom i strelom, Škorpiju sa oklagijom, Ribu sa zlatnom ribicom i Lava sa karakterističnim izgledom

Subota, 5. Oktobar 2024, i šokantni obrti za ove znakove!

Subota donosi uzbudljive preokrete na astrološkoj sceni, uz napetosti i prilike koje jednostavno ne smete propustiti. Lavovi, Škorpije, Strelčevi i Ribe danas su u centru pažnje, jer su pod uticajem moćnih planetarnih aspekata koji mogu promeniti njihove živote.

 Lavovi, očekujte neočekivano Danas bi vas neka iznenadna promena u karijeri mogla izbaciti iz koloseka, ali kao pravi Lav, vi ćete sve rešiti sa stilom. U ljubavi, stvari su napete – možda ćete morati da rešavate nesporazume sa partnerom. Slobodni Lavovi mogu doživeti strastvenu, ali kratkotrajnu avanturu. Zdravlje je stabilno, ali vam je potreban odmor kako biste održali energiju.

 vladar Škorpije , Pluton, danas je u trigonu sa Venerom, što vam donosi neverovatnu magnetnu privlačnost. Na ljubavnom planu, vaša strast je nezaustavljiva – partner neće moći da vam odoli. Ako ste slobodni, postoji velika šansa za susret s nekim ko će vam potpuno pomutiti razum. Karijera je u fazi transformacije, pa iskoristite ovaj period za donošenje važnih odluka. Obratite pažnju na zdravlje, posebno na stres – meditacija bi vam mogla pomoći da ostanete smireni.

 Jupiter Strelčevima  donosi dozu optimizma i sreće. Danas je idealan dan za donošenje važnih odluka u vezi sa karijerom, jer imate priliku da započnete nešto novo što će vam doneti dugoročni uspeh. Ljubav je u drugom planu, ali to vas ne brine – trenutno ste fokusirani na lični razvoj. Zdravlje je odlično, ali ne zaboravite da se krećete i ostanete aktivni kako biste održali svoj duh vitalnim.

 Drage Ribe , vaša intuicija je danas na vrhuncu. Slušajte unutrašnji glas, jer vam on može otkriti mnogo toga o ljubavi i karijeri. Emocionalno ste duboko povezani s partnerom, ali pazite da ne budete previše sanjivi – realnost može doneti neprijatna iznenađenja. U karijeri, imate priliku da sprovedete kreativne ideje u delo, ali pazite da ne izgubite fokus. Zdravlje je dobro, ali pazite na nivoe energije – odmor vam je preko potreban.

Saveti za sve znakove

Planetarni uticaji ove subote su intenzivni, posebno sa Marsom i Uranom koji stvaraju napetost, ali i prilike za velike preokrete. Ne bežite od izazova, već iskoristite energiju za lični napredak. Pronađite balans između akcije i odmora, jer će vam to pomoći da zadržite kontrolu nad svojim emocijama i planovima.

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI