Ilustracija koja prikazuje ženu sa vagom u rukama, sa skorpionom sa leve i desne strane, simbolizuje horoskop Vage i Škorpije

Vage i Škorpije, kritična subota za vas! Pogledajte zašto!

Subota, 19. oktobar 2024, donosi važne planetarne tranzite koji će uticati na opšte raspoloženje i energiju svih znakova, ali će posebno naglasiti potrebe za introspekcijom i prilagođavanjem. Merkur u Škorpiji u trigonu sa Saturnom u Ribama doneće jasan fokus na ozbiljne razgovore i planiranje.

Ovaj tranzit zahteva disciplinu i strpljenje, a naročito pomaže u donošenju važnih dugoročnih odluka. Takođe, Sunce u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu može izazvati tenzije i izazvati sukobe u vezi s pitanjima autoriteta i kontrole, što će stvoriti osećaj potrebe za promenom i transformacijom.

Generalno, ovaj dan naglašava unutrašnje preispitivanje, posebno u vezi sa našim ambicijama, odnosima i odgovornostima. Merkur trigon Saturn je povoljan aspekt koji olakšava donošenje zrelih i mudrih odluka, ali nas takođe tera da se suočimo sa stvarima koje možda nismo želeli da priznamo.

Ovaj tranzit zahteva otvorenost prema učenju iz prošlih grešaka, kako bi se planovi stabilno izgradili na čvrstim temeljima. S druge strane, kvadrat Sunca i Plutona može izvući na površinu skrivene frustracije ili tenzije, posebno u poslovnom i privatnom okruženju, zbog čega je važno izbegavati sukobe i fokusirati se na unutrašnje promene.

 Za Škorpije , Merkur u Škorpiji donosi pojačanu energiju za komunikaciju i introspektivne misli. Kako je Merkur u trigonu sa Saturnom, ovo je idealno vreme za ozbiljne razgovore o finansijama, dugoročnim projektima ili porodičnim pitanjima. Ovaj tranzit vam pomaže da se organizujete i donosite mudre odluke. Međutim, zbog kvadrata Sunca i Plutona, pazite na sukobe na poslu – mogli biste se osećati izazvano da se borite za svoju poziciju ili autoritet, što može dovesti do bespotrebnih tenzija. Savet je da fokus prebacite na lični razvoj i promene koje možete napraviti iznutra, umesto da reagujete na spoljne izazove.

 Za Vage , Sunce u vašem znaku u kvadratu sa Plutonom donosi osećaj pritiska u vezi sa poslovnim obavezama ili autoritarnim figurama. Moguće je da ćete se suočiti sa situacijama gde će vaša snaga volje biti testirana, bilo kroz sukobe sa šefovima ili zahtevne porodične situacije. Ipak, Merkur trigon Saturn donosi vam mogućnost da kroz ozbiljan razgovor i planiranje pronađete balans i stabilnost u odnosima. Ovo je sjajno vreme da postavite dugoročne ciljeve u vezi sa karijerom ili finansijama i uložite trud u organizaciju i disciplinu.

Praktični saveti za sve znakove

Ovaj dan donosi miks tenzije i discipline. Iako aspekti poput kvadrata Sunca i Plutona mogu izazvati unutrašnje frustracije i konflikte, Merkur u trigonu sa Saturnom pruža priliku da sve to preokrenemo u svoju korist kroz ozbiljno planiranje i mudre odluke. Najvažniji savet je da ostanete mirni i fokusirani, da ne reagujete impulsivno na spoljne izazove, već da se oslonite na svoju unutrašnju snagu i mudrost.

Pozitivna afirmacija za ovaj dan: „Mudro biram svoje bitke i gradim stabilnu budućnost korak po korak.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI