Slika sa logoom Belgrade Beer Festa i vatrometom

Kako ući na Belgrade Beer Fest 2024? – Procedura za ulaznice

Još uvek se sećam odlazaka sa ekipom na Beogradski Beer Fest. Iz moje rodne Inđije, voz je išao oko 45 minuta, a dogovori sa kondukterom, pevanje u kupeima i dvolitre piva su i dalje ponekad tema kada se okupi staro društvo. Zatim ludovanje na festivalu uz idole domaće scene, ponekad i koje pivo više. Vraćanje kući bez glasa i čekanje prvog jutarnjeg voza su nešto što ću, verujem, pamtiti čitavog života.

Danas je to teško zamislivo, što je možda i dobra stvar.

Kada i gde se održava Belgrade Beer Fest 2024?


Ovogodišnji Belgrade Beer Fest 2024 održava se na dobro poznatom mestu, parku Ušće. Nakon nekoliko sušnih godine, Ušće će ove godine ugostiti nekoliko velikih imena i festivala.

Sadašnji festival se dosta razlikuje u odnosu na prethodne godine. Prva razlika je termin, pa se umesto uobičajenog avgusta, festival prethodnih nekoliko godina održava u junu. Termin je ove godine rezervisan za period od 20. do 23. juna, odnosno četiri festivalska dana.

Takođe, razlika u odnosu na prethodne godine je ta što poslednjih nekoliko Beer Festova moramo da nabavimo ulaznice ukoliko planiramo da na sam festival uđemo nakon 19 časova. Odmah da napomenem da su ulaznice prilično simbolične cene, i da uz kupljenu ulaznicu imate dve konzumacije. Konzumacije možete iskoristiti na obeleženim šankovima na festivalu.

Vrste i paketi ulaznica za Beer Fest 2024

Regularne ulaznice

Regularne ulaznice ove godine godine možemo kupiti za sva četiri dana ili dnevnu ulaznicu za svaki dan pojedinačno. Podrazumeva se ulaz na sam festival i pristup “Cloud zoni” gde možete da odmorite ili se zabavite uz neki od dodatnih sadržaja.

Paket ulaznica

Cena paketa regularnih ulaznica je 1999 dinara. Kada sam preračunao, došao sam do zaključka da nas u ovoj soluciji dan košta 499 dinara. Ako uzmem u obzir da imam i dve konzumacije, sigurno je ovo najbolja opcija ukoliko planirate da sva četiri dana provedete na Ušću.

Lično mogu da pohvalim ekipu koja organizuje najveći festival u Beogradu, jer za ovu cenu danas teško da možemo da popijemo dva piva u nekom od kafića u Beogradu.

Dnevne ulaznice

Ukoliko ste, baš kao i ja, planirali da posetite festival jedno veče pravo rešenje su dnevne ulaznice. Cena dnevne ulaznice ove godine je 690 dinara, a takođe podrazumeva konzumaciju dva pića na obeleženim šankovima.

Vip ulaznice

Vip ulaznice ove godine, kao i pojedinačne, moguće je kupiti za sva četiri festivalska dana ili pojedinačno za one dane za koje ste zainteresovani. Vip ulaznice donose neke benefite, a to su poseban ulaz, pristup već pomenutoj “Cloud zoni”, pristup koncertnoj VIP zoni i VIP platformu sa koje možete da posmatrate koncerte.

VIP komplet ulaznica

Ove godine komplet Vip ulaznica košta 5999 dinara. Ova računica nas dovodi do cifre od 1499 dinara po festivalskoj večeri, što opet moram da napomenem, zaista nije puno ako uzmemo u obzir sve benefite. Ukoliko želite malo više ugođaja i prostora, ovo je zaista pravo rešenje za vas.

VIP dnevne ulaznice

Dnevne ulaznice u VIP varijanti koštaju 1999 dinara, a ulaznice možete kupiti pojedinačno po danima za koje ste zainteresovani. Ukoliko želite da osetite ovakvo VIP iskustvo samo jedno veče, pravi izbor su ove vrste ulaznica. Vip iskustvo će sigurno ostati u lepom sećanju jer koncerte možete da vidite kao na dlanu.

Kako kupiti ulaznice za Belgrade Beer Fest 2024?

Ulaznice možete kupiti u nekoliko jednostavnih klikova na oficijalnom sajtu Belgrade Beer Festa 2024. Kupovina je zaista laka, možete da platite svojom platinum karticom, a PDF fajl sa ulaznicama dobijate na email. Ono što je zgodno je da same ulaznice ne morate da štampate, već možete jednostavno da ih pokažete sa vašeg mobilnog telefona.

Ukoliko se ne snalazite sa online plaćanjima, ili možda kao ja, volite da imate fizičku ulaznicu i sačuvate je kao suvenir, postoji i ta mogućnost.
Na svim prodajnim mestima EFINITY (Blagajna Beogradske Arene, TC Rajićeva, Dom Omladine Beograda) i u svim objektima prodajnog lanca “Moj Kiosk” možete doći do svoje ulaznice.

U kojoj muzici uživamo na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu?

Kao i svake godine do sada, bez izuzetka, imaćemo priliku da uživamo u legendama domaće rok scene. Očekuju nas Van Gogh, Partibrejkersi, Beogradski Sindikat, Kerber, Yu grupa, kao i mnogi drugi izvođači.

Meni najdraži koncerti koje sam video na Belgrade Beer Festu su Prljavi Inspektor Blaža koji je pre nekoliko godina napravio nezaboravnu noć, i legendarni Orthodox Celts uz koje je skakalo preko 20000 ljubitelja piva. Verujem da će i ove godine biti trenutaka za pamćenje, zato zgrabite svoju ulaznicu, spemite stare patike i pravac Ušće.

2 odgovora

  1. Cao, super je pripremni tekst, samo ako moze provera/detaljnije za ovaj deo 1 karta = 2 konzumacije na odredjenim standovima? Ja priznajem samo sam kupio karte, usao i pravo na placanje craft piva (ok, za njih vrv ne vazi ta fora sa kartom). Provrteh Beer fest sajt, fb, insta, ostadose mi karte u dzepu – pogledam nazad, pise samo ulaz. Da li to namerno kriju ili koja je fora? Cak i ako su Jelen/Lav te konzumacije majku mu ne nadjoh gde to pise. Hvala unapred!

    1. Pozdrav, prema informacijama sa zvanicnog Beer Fest sajta, konzumacija je vazila na specijalno obelezenim standovima koji su mogli da se pronadju i na zvanicnoj mapi. Takodje konzumacija je vazila samo za odredjene, komercijalne domace vrste piva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

89  −  87  =  

Možda vam se svidi i ovo