Pretraga

Joakim Lev novi selektor Srbije?

Sve je izvesnije da ฤ‡e Dragan Stojkoviฤ‡ Piksi ili dobiti otkaz ili ฤ‡e sam podneti ostavku na mesto selektora reprezentacije Srbije. Pitanje je ko ฤ‡e biti novi selektor Srbije?

Nije Srbija toliko loลก utisak ostavila pod palicom selektora Stojkoviฤ‡a. Tokom njegovog mandata, Srbija se kvalifikovala za Svetsko prvenstvo u Kataru (ispali u grupi). Nakon 24 godine smo se kvalifikovali na Evropsko prvenstvo u Nemaฤkoj (ispali u grupi) te smo u Ligi nacija uลกli u grupu A u kojoj ฤ‡emo od septembra igrati u grupi sa ล panijom, Danskom i ล vajcarskom.

Novo ime koje se pojavljuje u javnosti je strateg iz Nemaฤke, Joakim Lev. Lev je bio selektor Nemaฤke od 2006-2021. godine. Sa Nemaฤkom je bio na 5 uzastopnih velikih takmiฤenja. Najveฤ‡i mu je uspeh prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. U Juลพnoj Africi, 4 godine pre prvenstva u Brazilu, Nemaฤka je zauzela 3. mesto.

2017. Nemaฤka je osvojila kup konfederacija. Impresivna statistika 64-godiลกnjeg Joakima Leva koji je potencijalni novi selektor Srbije.

Postoje informacije da su glavni ljudi u FSS veฤ‡ kontaktirali Leva. ฤŒeka se njegov odgovor. Da li je vreme da nakon neuspeha sa Dik Advokatom i Havijerom Klementeom oprobamo sreฤ‡u po treฤ‡i put sa strancem na klupi Srbije?

Naslovna fotografija preuzeta sa: b92.net

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaลกa adresa e-poลกte neฤ‡e biti objavljena. Neophodna polja su oznaฤena *

NAJNOVIJE

DOGAฤAJI

VESTI