Joakim Lev novi selektor Srbije?

Sve je izvesnije da će Dragan Stojković Piksi ili dobiti otkaz ili će sam podneti ostavku na mesto selektora reprezentacije Srbije. Pitanje je ko će biti novi selektor Srbije?

Nije Srbija toliko loš utisak ostavila pod palicom selektora Stojkovića. Tokom njegovog mandata, Srbija se kvalifikovala za Svetsko prvenstvo u Kataru (ispali u grupi). Nakon 24 godine smo se kvalifikovali na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (ispali u grupi) te smo u Ligi nacija ušli u grupu A u kojoj ćemo od septembra igrati u grupi sa Španijom, Danskom i Švajcarskom.

Novo ime koje se pojavljuje u javnosti je strateg iz Nemačke, Joakim Lev. Lev je bio selektor Nemačke od 2006-2021. godine. Sa Nemačkom je bio na 5 uzastopnih velikih takmičenja. Najveći mu je uspeh prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. U Južnoj Africi, 4 godine pre prvenstva u Brazilu, Nemačka je zauzela 3. mesto.

2017. Nemačka je osvojila kup konfederacija. Impresivna statistika 64-godišnjeg Joakima Leva koji je potencijalni novi selektor Srbije.

Postoje informacije da su glavni ljudi u FSS već kontaktirali Leva. Čeka se njegov odgovor. Da li je vreme da nakon neuspeha sa Dik Advokatom i Havijerom Klementeom oprobamo sreću po treći put sa strancem na klupi Srbije?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

32  +    =  34

Možda vam se svidi i ovo