Pretraga
grozdjebal 2024 odlozen

Karlovačka berba grožđa u Sremskim Karlovcima – Odložen Grožđebal 2024

Karlovačka berba grožđa, koja je bila zakazana od 12. do 15. septembra 2024. godine, odložena je zbog loših vremenskih uslova.

Kako smo saznali sa Facebook stranice Sremski Karlovci info, usled najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika, Grožđebal 2024. u Sremskim Karlovcima pomeren je na termin od 20. do 22. septembra.

Ono što prvo možemo primetiti jeste da Grožđebal 2024. u novom terminu traje dan manje.

Organizatori su najavili da neće biti promena u samom programu, a podsetimo, kao zvezde ovogodišnje Karlovačke berbe grožđa najavljeni su Danica Crnogorčević, Nikola Rokvić, Garavi Sokak, Dejan Petrović i njegov Big Band, dok će za sam kraj nastupiti grupa Legende.

Iz kabineta predsednika opštine Sremski Karlovci rekli su da će sve važne informacije, ukoliko bude značajnih izmena, biti blagovremeno objavljene.

Karlovačka berba grožđa, odnosno popularni Grožđebal 2024, jedan je od poslednjih događaja u nizu kojim se ispraća izuzetno bogata koncertna i festivalska sezona na ovim prostorima.

Naslovna slika preuzeta sa:

instagram.com

https://www.nezavisne.com/kultura/muzika/Zoran-Dasic-Dasa-o-novom-albumu-grupe-Legende-i-radu-u-pandemiji/634090
https://nova.rs/zabava/showbiz/garavi-sokak-nastupio-na-otvaranju-novog-bankomata/
https://www.tanjug.rs/kultura/muzika/8217/dejan-petrovic-big-bend-nastupa-14-januara-u-savskom-parku-beograda-na-vodi/vest

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI