Pretraga
Najbolji poklon za devojku

Najbolji poklon za devojku – originalne ideje za rođendan, godišnjicu, praznike i druge važne trenutke

Izabrati najbolji poklon za devojku ponekad može biti pravi izazov. Bez obzira na priliku – rođendan, godišnjica, praznici ili neka druga važna proslava – poklon treba da bude pažljivo osmišljen, jer predstavlja znak ljubavi i pažnje.

Cveće, nakit, parfem, slatkiši, vaučeri, garderoba ili kreativni personalizovani pokloni su sjajne opcije kako da obradujete svoju devojku.

U nastavku ću sa vama podeliti nekoliko ideja, kako bi biranje poklona za vašu devojku bilo što lakše. Prvo ćemo se osvrnuti na povod za darivanje poklona:

    1. Pokloni za rođendan
    2. Pokloni za godišnjicu
    3. Pokloni za praznike
    4. Pokloni za važne trenutke
    5. Pokloni za svaki dan

1. Pokloni za rođendan – vaša devojka je vaša kraljica

slagalica u obliku srca sa motivom zaljubljenog para
slagalica u obliku srca sa motivom zaljubljenog para

Kada se radi o rođendanu, vaš izbor mora biti poseban jer se radi o samo njenom danu. Pokloni za devojku za rođendan moraju biti posebno osmišljeni jer mogu da kažu mnogo toga o vama i kolika je vaša zainteresovanost za devojku. Nemojte tome nikako pristupiti olako i pronaći poklon za pola sata u prvoj prodavnici na koju naletite.

Jedan od najčešćih izazova je pitanje: „Šta pokloniti devojci za rođendan?“

Ako volite kreativnost, ja sam uvek za to da se odlučite za kreativne poklone za rođendan. Personalizovani pokloni često ostavljaju najjači utisak. Na primer, fotoknjiga sa zajedničkim slikama, personalizovana narukvica sa vašim inicijalima ili slagalica u obliku srca sa vašom zajedničkom fotografijom.

Ako je vaša devojka ljubitelj knjiga, uvek možete razmisliti o ideji da poklonite knjigu. Najbolje knjige za poklon su one koje ona još uvek nema u svojoj kolekciji, ili možda nešto iz njenog omiljenog žanra. Trebalo bi da znate ko je njen omiljeni pisac i da pratite kada izlazi novo izdanje tog autora. Ako je to kojim slučajem Vesna Dedić onda vam tu mogu pomoći sa izborom njenih najboljih knjiga.

Ako imate dovoljno vremena do njenog divnog dana i spadate u one koji zaista žele da posvete malo više vremena poklonu za rođendan ali da to iznenađenje bude baš „VAU“ poslušajte me.

U Srbiji je trenutno veoma popularna online platforma za kupovinu Temu gde za zaista malo para možete svoju devojku oboriti sa nogu. Pretražite opciju dekoracija za rođendane i dobićete pregršt ideja kako da ukrasite sobu balonima i raznim sitnicama i uz još jedan mali simboličan poklon na stolu svaka devojka će se osećati kao kraljica.

Šta da radimo sa onima koji su manje kreativni a stalo im je da obraduju svoju devojku? Postoji i za njih pregršt opcija. Parfem je uvek dobrodošao za jednu damu. Probajte nekoliko dana pre rođendana da slučajno tokom šetnje zastanete ispred parfimerije i malo proćaskate o aktuelnim parfemima ili onako neobavezno je pitate: „Koji je tebi parfem najlepši koji si ikada pomirisala?“

Evo i moje liste predloga za najlepši parfem:

  • Calvin Klein Obsession
  • Christian Dior Hypnotic Poison
  • Chanel No5
  • Dolce&Gabbana Light Blue
  • Lancome La vie est belle
  • Python Trussardi

2. Pokloni za godišnjicu – iskažite svoju emociju

devojka dobija poklon za godišnjicu
Poklon za godišnjicu

Godišnjica je poseban dan koji obeležava vašu ljubav i zajednički put. Očekuje se da poklon za ovu priliku bude simboličan i emotivan. Pokloni za godišnjicu mogu biti različiti, od unikatnih poklona za godišnjicu poput personalizovanih komada nakita, do neobičnih poklona za žene poput avanturističkih iskustava – skakanje padobranom, let balonom ili možda zajednički časovi plesa. Ovakvi pokloni ne samo da će je iznenaditi, već će vam pružiti priliku da provedete kvalitetno vreme zajedno.

Ako niste sigurni šta tačno pokloniti, predlažem da se fokusirate na nešto što ima poseban emotivni značaj za vas kao par. Možda neka uspomena sa prvog sastanka, poput ramova sa zajedničkim slikama ili narukvica sa ugraviranim datumom vaše godišnjice. Takvi pokloni čine svaki trenutak posebnim i nezaboravnim.

Kako je godišnjica vaš zajednički dan trebalo bi i poklon da bude osmišljen na takav način. Idealna prilika za jedno sjajno zajedničko putovanje.

3. Pokloni za praznike – Nova godina, Dan zaljubljenih, Osmi mart

Praznici su još jedna prilika da pokažete svoju ljubav prema devojci kroz pažljivo odabran poklon. Pokloni za devojku povodom Nove godine, Dana zaljubljenih ili Osmog marta mogu biti različiti, zavisno od njenih interesovanja.

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?

Klasične opcije kao što su buketi cveća su uvek dobar izbor ali iskažite svoju kreativnost i u ovim prilikama. Danas je sve popularnije praviti jestive bukete koji se sastoje od voća i slatkiša uz neke lepe porukice.

Personalizovane šolje sa porukom, personalizovane fotografije u obliku srca ili nešto što simbolizuje vašu vezu su uvek dobar i jednostavan izbor.

Poklon za Dan zaljubljenih može biti i kutija sa ljubavnim porukama za svaki dan u mesecu.

ljubavne poruke za devojku
ljubavne poruke za devojku

Odlazak u neki lep restoran se podrazumeva kada je Dan zaljubljenih u pitanju pa sam taj izlazak ne možemo smatrati kao neki poklon. Ali zamislite sada ovo. Devojka stiže kod vas kući na romantičnu večeru i očekuje da ste hranu poručili iz nekog restorana kad ono na stolu pravo iznenađenje! Dočekuje je hrana a la „domaća radinost“. E to bi zaista bilo sjajno a uopšte nije nemoguće. Imate mnogo opcija gde vam treba samo pola sata za spremanje ukusnog jela.

Šta pokloniti za Novu godinu?

Novogodišnji pokloni mogu biti više praktični, poput novogodišnje odeće, kozmetičkih setova ili nečega što je ona već duže vreme želela. Ako želite nešto unikatno, možete se odlučiti za smešne poklone za rođendan koji će je nasmejati i uneti radost u praznične dane. Upravo takav jedan poklon sam i sama dobila prethodne Nove godine i baš kao što sam i rekla – osmeh je prekrio moje lice i to je bilo sve što mi je toga dana bilo potrebno. U pitanju je jedna obična kecelja sa šaljivom porukom.

Kecelja sa šaljivom porukom

Kako je ovo period hladnog vremena najbolji poklon za devojku može biti i vaučer za neki dobar spa centar gde ćete zajednički provesti jedan topao i ušuškan dan.

Meni lično je veoma simpatično i da me ispod jelke dočeka brdo malih poklončića koji ne moraju da imaju nikakvu vrednost ali samo otvaranje desetak i više poklona je stvar koja svaku devojku ushiti.

Šta pokloniti za Osmi mart?

Ah taj Osmi mart! Čini mi se nekako kao da ovaj praznik polako vene kada je darivanje od strane muškaraca u pitanju. Vi nemojte biti jedni od tih. Zašto da se ruši tradicija i nešto što je tako lepo. Potrudite se da izaberete najbolji poklon za devojku baš za Osmi mart.

Cveće je poklon koji nikada ne gubi na značaju. U današnje vreme cvećare su veoma inovativne i maštovite pa taj buket često izgleda zaista sjajno.

Lepa tašna, dobar novčanik, kozmetički set, sat sve su ovo stvari koje su uvek aktuelne kada je darivanje u pitanju.

4. Pokloni za važne trenutke – diplomiranje, unapređenje, postignuća

Album sa zajedničkim fotografijama
Album sa zajedničkim fotografijama

Postoji mnogo važnih trenutaka u životu jedne devojke, a jedan od njih je i diplomiranje. Pokloni za diplomiranje mogu biti simboličan znak podrške njenom uspehu. Nakit sa ugraviranim datumom diplomiranja, personalizovani rokovnici ili luksuzni set za pisanje su odlični primeri poklona koji će je podsećati na njen trud.

Daću vam jedan primer sjajnog poklona koji je moj prijatelj poklonio svojoj devojci i „kupio je za sva vremena“.

Zabavljali su se tokom čitavog njenog fakultetskog perioda i dočekali su zajedno i dan njenog diplomiranja. Pored buketa cveća tu je bio i album sa gomilom njihovih zajedničkih fotografija nastalih tokom fakultetskih dana. Definitivno najbolji poklon za devojku koja je upravo završila fakultet.

Za one koje su otišle korak dalje i već su u radnom odnosu takođe je važno obradovati ih poklonom za svaki novi napredak na radnom mestu ili unapređenje. Za žene je ovo zaista velika stvar.

5. Pokloni za svaki dan – sitnice koje puno znače

poklon kamenčić u obliku srca
poklon kamenčić u obliku srca

Možda zvuči malo pretenciozno kada kažemo pokloni za svaki dan. Pitate se verovatno ko to još radi! Verovatno niko, ali kada bi samo malo razmislili to apsolutno nije tako strašno, a ni nemoguće. Pokloni za svaki dan su zaista male sitnice.

Ne držimo se bukvalno toga za svaki dan već za dan kada se viđate sa svojom devojkom. Cvetić, možda krišom ubran u komšijskoj bašti, kamenčić koji ste pronašli a liči na srce, čokoladna bananica. Sve su to sitnice koje vam neće napraviti veliki udar na budžet već su samo mali znak pažnje. Ipak kada to postane svakodnevno to već govori vašoj devojci mnogo toga o vama.

Spomenuli smo dosta povoda za davanje poklona a usput sam vam već dala i dosta ideja šta to može da bude najbolji poklon za devojku.

Šta bi još bilo važno da vam dam kao savet. Često se nameće pitanje „Šta kupiti nekome ko ima sve„? Da budem malo duhovita pa da kažem da u tom slučaju kada vaša devojka ima sve dovoljno joj je samo da vi budete pored nje. Ali vremena su moderna možda to više i nije dovoljno. U svakom slučaju u takvim situacijama možda je upravo neki od personalizovanih poklona o kojima smo pričali prava stvar.

Kako upakovati poklon?

Kada birate poklon, ne zaboravite da je ambalaža jednako važna. Ovaj deo ne bi trebalo zanemariti, jer dobro upakovan poklon čini ceo doživljaj potpunijim. Koristite ukrasne kutije, mašne, papir sa zanimljivim dezenima i kartice sa personalizovanim porukama. Ponekad je upravo pažljivo upakovan poklon ono što izaziva najveće oduševljenje.

I za kraj…

Odabir najboljeg poklona za devojku zahteva pažnju, ljubav i kreativnost. Bez obzira da li se radi o rođendanu, godišnjici, praznicima ili nekim drugim važnim datumima, bitno je da poklon reflektuje vašu ljubav i pažnju. Bilo da se odlučite za praktične, personalizovane ili smešne poklone, važno je da se trudite da izaberete nešto što će je obradovati i pokazati koliko vam je stalo.

Zapamtite, najbolji poklon za devojku je onaj koji dolazi iz srca.

Izdvajamo za vas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

DOGAĐAJI

VESTI